1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Anguilla visum og kan hjelpe deg med å søke Anguilla visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Anguilla viseringer på Anguilla ambassade hver dag for statsborger af Anguilla.

Anguilla Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Anguilla visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Anguilla visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilAnguillaEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Anguilla visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Anguilla for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil tre måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

Eksempel på krav fo turisreise til Anguilla Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil tre måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres