1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Dominica visum og kan hjelpe deg med å søke Dominica visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Dominica viseringer på Dominica ambassade hver dag for statsborger af Dominica.

Dominica Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Dominica visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Dominica visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilDominicaEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Dominica visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Dominica for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil tre måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

Eksempel på krav fo turisreise til Dominica Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil tre måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres