1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre New Zealand visum og kan hjelpe deg med å søke New Zealand visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle New Zealand viseringer på New Zealand ambassade hver dag for statsborger af New Zealand.

New Zealand Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit New Zealand visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit New Zealand visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilNew ZealandEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. New Zealand visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til New Zealand for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil tre måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

  2. Visumbetingelser

    Det er mulig at søkere som har et kriminelt rulleblad, eller som har blitt utvist eller uttransportert fra et land, ikke er kvalifiserte for å få visum eller visumfritak, og at de må kontakte ambassaden direkte for bekreftelse.

Eksempel på krav fo turisreise til New Zealand Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil tre måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

  2. Visumbetingelser

    Det er mulig at søkere som har et kriminelt rulleblad, eller som har blitt utvist eller uttransportert fra et land, ikke er kvalifiserte for å få visum eller visumfritak, og at de må kontakte ambassaden direkte for bekreftelse.