1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Papua Ny-Guinea visum og kan hjelpe deg med å søke Papua Ny-Guinea visum.
  2. Enkelt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Papua Ny-Guinea viseringer på Papua Ny-Guinea ambassade hver dag for norske statsborger.

Papua Ny-Guinea Visum FAQs

Når kan jeg søke om visum til Papua Ny-Guinea?
Det beste tidspunket å sende inn din visumsøknad på, er 1-2 måneder før avreise. Har du dårlig tid, kan det i enkelte tilfeller være mulig å få raskere behandling.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum til Papua Ny-Guinea? Er det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Papua Ny-Guinea visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Papua Ny-Guinea for norske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    Et visum for opphold på inntil 60 dager er tilgjengelig ved ankomst for en liten variabel avgift. Reisende må:

    • Ankomme Port Moresby's Jacksons Internasjonale flyplass (POM) eller Tokua (Rabaul) Internasjonale flyplass (RAB)
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

Eksempel på krav fo turisreise til Papua Ny-Guinea Visum for norske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 60 dager. Den reisende må:

    • Ankomme Port Moresby's Jacksons Internasjonale flyplass (POM) eller Tokua (Rabaul) Internasjonale flyplass (RAB)
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres