1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Trinidad og Tobago visum og kan hjelpe deg med å søke Trinidad og Tobago visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Trinidad og Tobago viseringer på Trinidad og Tobago ambassade hver dag for statsborger af Trinidad og Tobago.

Trinidad og Tobago Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Trinidad og Tobago visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Trinidad og Tobago visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilTrinidad og TobagoEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Trinidad og Tobago visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Trinidad og Tobago for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 90 dager for hver 180. dag. Den reisende må:

    • Ha et maskinlesbart pass
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

Eksempel på krav fo turisreise til Trinidad og Tobago Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 90 dager for hver 180. dag. Den reisende må:

    • Ha et maskinlesbart pass
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres