1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre De britiske Jomfruøyer visum og kan hjelpe deg med å søke De britiske Jomfruøyer visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle De britiske Jomfruøyer viseringer på De britiske Jomfruøyer ambassade hver dag for statsborger af De britiske Jomfruøyer.

De britiske Jomfruøyer Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit De britiske Jomfruøyer visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit De britiske Jomfruøyer visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilDe britiske JomfruøyerEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. De britiske Jomfruøyer visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til De britiske Jomfruøyer for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 6 måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen

Eksempel på krav fo turisreise til De britiske Jomfruøyer Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 6 måneder. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres