1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Sør-Afrika visum og kan hjelpe deg med å søke Sør-Afrika visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Sør-Afrika viseringer på Sør-Afrika ambassade hver dag for statsborger af Sør-Afrika.

Sør-Afrika Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Sør-Afrika visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Sør-Afrika visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilSør-AfrikaEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Sør-Afrika visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Sør-Afrika for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 90 dager. Den reisende må:

    • Ha et maskinlesbart pass
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med to ledige visumsider
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

Eksempel på krav fo turisreise til Sør-Afrika Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 90 dager. Den reisende må:

    • Ha et maskinlesbart pass
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med to ledige visumsider
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres