1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Benin visum og kan hjelpe deg med å søke Benin visum.
 2. Enkelt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Benin viseringer på Benin ambassade hver dag for norske statsborger.

Benin Visum FAQs

Når kan jeg søke om visum til Benin?
Det beste tidspunket å sende inn din visumsøknad på, er 1-2 måneder før avreise. Har du dårlig tid, kan det i enkelte tilfeller være mulig å få raskere behandling.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum til Benin? Er det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Benin visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav fo turisreise til Benin Visum for norske statsborgere

 1. Krav for e-visum

  Benin har erstattet sine konsulære tjeneste med et nettbasert visumutstedelsessystem. E-visum er en elektronisk autorisasjon fra regjeringen for å komme inn i Benin. Det er istedenfor et ordinært visum, men uten stempel eller etikett i passet.

  For å være kvalifisert må reisende:

  • Ha et pass gyldig minst seks måneder ved utreise og med en blank visumside
  • Ha bevis på tilstrekkelige midler
  • Ha bevis på videre- / returreise
  • Følg alle krav som er oppgitt på eVisa spørreskjemaet

 2. Kopi av pass

  Send inn en klar fargekopi av den første siden med personopplysninger i søkerens pass, som må være gyldig i minst seks måneder eller visumets utløpsdato.

  Etter at du har sendt inn ordren din til Visumservice, last det opp på en sikker måte på https://visumservice.no/upload-forms?service=evisa .

 3. Spørsmålsskjema for e-visum

  E-visum søknadsskjema. Søknadsskjema må være fullstendig utfylt. Dette søknadsskjema finner du i Visumservice søknadspakke.

  Når du har lagt inn bestilling online hos Visumservice, last opp dine okumenter sikkert på https://visumservice.no/upload-forms?service=evisa.

 4. Visumservice-ordreskjema

  Send inn Visumservice-ordreskjemaet som er inkludert i denne pakken.

  Merk at ingen kortbetalinger gjøres før hele visumsøknadsprosessen er fullført.