Bedrifter

Visumservice leverer skreddersydde verktøy og informasjon for å dekke bedriftsansattes unike reisebehov. Visumservice vil opprette en tilpasset nettportal som gir de ansatte enkle og oppdaterte instrukser om hvordan de får tilgang til visumtjenester. Ved å bruke en skreddersydd nettportal kan partnerne våre enkelt gå inn på de nødvendige søknadsskjemaene, de siste oppdateringene om visumkrav, og ordresporing på nettet. De ansvarlige for reiser i bedriften kan enkelt spore aktivitet i det nettbaserte statussjekkverktøyet vårt.

Unike tjenester for bedrifter fra Visumservice

  1. Service utenfor arbeidstid. Visumservice har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid. For å imøtekomme våre klienters reisebehov har Visumservice en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe klienter med hastevisum eller nødvisum. Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid. Vår service utenfor arbeidstid sikrer at din klients visumsøknad håndteres samme kveld og er klar for å sendes inn neste dag.
  2. Møte- og leveringsservice på flyplass. Visumservice kan hjelpe klienter med å håndtere svært korte tidsfrister med vår møte- og leveringsservice på flyplass.  Vi sørger for at kurérer møter opp på flyplassen for å få passene fra ankommende reisende med behov for ekspressbehandling. Vi kan også koordinere levering av pass til reisende som har søkt om hastevisum på kort varsel.     
  3. Egen database. Kunder og klienter hos Visumservice har tilgang til en proprietær, avansert database som innholder alle de spesifikke reisekravene for nesten alle reisemål i verden. Visumservice gir hver reisende en skreddersydd informasjonspakke med enkle og fullstendige instrukser, tilpasset deres spesifikke behov for visum.
  4. Global dekning. Visumservice har over over 60 kontorer i 27 land og er markedsleder i Storbritannia, USA, Canada, Singapore, Tyskland, Nederland, Belgia, Sveits og Spania.
  5. Innsending samme dag. Må du reise på kort varsel og behøver visum øyeblikkelig? Visumservice kan imøtekomme dine reisebehov på kort varsel med «samme dag»-visumtjenester. Visumservice er i stand til å motta søknaden din, behandle den og sende visumet tilbake til deg innen én virkedag. Vanligvis tar visumbehandling flere dager, men noen land kan utstede et visum på 24 timer. Arbeid settes aldri på vent eller utsettes, uansett tidsfrist.
  6. Ambassadeåpningstider og andre oppdateringer. Visumservice sender ut en «Ukentlig oppdatering» på e-post, som varsler klienter om viktige konsulære endringer og spørsmål.

Kontakt oss

Ønsker du å få et konfidensielt pristilbud fra Visumservice for foretaket ditt?

Visumservice er tilgjengelige for å diskutere behovene dine.  De kan nås på telefon 22 38 08 00.

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos Visumservice er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. Visumservice arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Visumservice for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer