Cruiseselskaper

Visumservice gir cruiseselskaper en effektiv og strømlinjeformet prosess, som minsker forvirringen som ofte oppstår i forbindelse med visumbehandling for gjestene deres. De forhåndsbetalte turpakkene fra Visumservice er en rask, enkel og sikker måte å behandle visumsøknader for et stort antall mennesker på en gang.

Siden cruisebransjen ønsker å utvide tilbudet innen eksotiske reisemål, blir det enda viktigere at alle cruisedeltakerne oppfyller innreisekravene for hvert anløpssted. De forhåndsbetalte turpakkene fra Visumservice gir cruisedeltakerne de aktuelle innreisekravene for hvert anløpssted på cruiset.

De unike tjenestene fra Visumservice for cruiseselskaper inkluderer:

 1. Forhåndsbetalte turpakker fra Visumservice. Visumservice gir cruiseselskapene en skreddersydd, forhåndsbetalt Visumservice-turpakke, som gir cruisedeltakerne de aktuelle innreisekravene for hvert anløpssted på cruiset.

  Reisende er ofte ikke kjent med visumkravene og søknadsprosedyrene når de forbereder seg til en utenlandsreise. Reisende som kanskje ikke har søkt om visum før, kan lett følge de enkle stegene som er beskrevet i den forhåndsbetalte turpakken fra Visumservice. Den er utformet i et lettlest format, og er en effektiv måte å gi cruisegjester informasjon om visumkrav på. Den forhåndsbetalte turpakken fra Visumservice inkluderer alle søknadsskjema, krav, behandlingstider og nyttig informasjon for hvert anløpssted.

  Den forhåndsbetalte turpakken fra Visumservice kan skreddersys til å dekke flere land på cruisets reiserute. Visumservice kan også skreddersy pakken med cruiseselskapets logo for å gi deg en ytterligere mulighet til merkevareprofilering.

  Visumservice tilbyr rabatterte priser til cruiseselskaper som bruker den forhåndsbetalte turpakken fra Visumservice, og kan også gi provisjon om du ber om det. Cruiseselskapet kan selge denne tjenesten til de reisende når reisen selges, og slik få maksimal provisjon og sikre at alle reisende får nødvendige visum før avreise.

 1. Service utenfor arbeidstid. Visumservice har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid. For å imøtekomme våre kunders reisebehov har Visumservice en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe kunder med hastevisum eller nødvisum. Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid. Vår service utenfor arbeidstid sikrer at din klients visumsøknad håndteres samme kveld og er klar for å sendes inn neste dag.
 2. Flyplassmøte. Visumservice kan hjelpe klienter med å håndtere svært korte tidsfrister med vår møte- og leveringsservice på flyplassen. Vi sørger for at kurérer møter opp på flyplassen for å få passene fra ankommende reisende med behov for hurtig behandling. Vi kan også koordinere levering av pass til utreisende som har søkt om hastevisum på kort varsel.
 3. Egen database. Kunder og klienter hos Visumservice har tilgang til en proprietær, avansert database som innholder alle de spesifikke reisekravene for nesten alle reisemål i verden. Visumservice gir hver reisende en skreddersydd Visumservice-informasjonspakke med enkle og fullstendige instrukser, tilpasset deres spesifikke behov for visum.
 4. Innsending samme dag. Visumservice kan behandle visumsøknader på bare én dag. Søknader som kommer inn til kontoret vårt før 08.00 om morgenen, sendes til den aktuelle ambassaden eller konsulatet samme dag som de mottas. Arbeid settes aldri på vent eller utsettes, uansett tidsfrist.
 5. Schengen-visum. Visumservice er akkrediterte til å sende inn søknader på andres vegne ved alle Schengen-ambassadene. Vi er et av de få selskapene som er akkreditert ved Frankrikes, Sveits’ og Ungarns ambassader.
 6. Åpningstider på ambassader og andre oppdateringer. Visumservice sender ut en «Ukentlig oppdatering» på e-post, som varsler kunder om viktige konsulære endringer og spørsmål.

Kontakt oss

Ønsker du å få et konfidensielt pristilbud fra Visumservice for foretaket ditt?

Visumservice er tilgjengelige for å diskutere behovene dine.  De kan nås på telefon 22 38 08 00.

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos Visumservice er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. Visumservice arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Visumservice for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer