Retningslinjer for personvern

I CIBT er vi forpliktet til å gi våre kunder utmerket service. Som del av denne forpliktelsen tar vi den tillit som våre kunder og besøkende på nettstedet har til oss, svært seriøst. Vi anerkjenner at det er vårt ansvar å beskytte ditt personvern, og å informere deg om våre fremgangsmåter for innhenting av informasjon gjennom Retningslinjer for personvern. Våre Retningslinjer for personvern skisserer:

  • Typen informasjon som vi innhenter når du bruker vårt nettsted
  • Vårt formål med å innhente dine personopplysninger
  • Fordelene det gir deg at vi innhenter dine personopplysninger

Vi kan endre Retningslinjer for personvern etter vårt skjønn. Om det skjer en oppdatering, vil vi gjøre det enkelt for deg å hente de endrede Retningslinjer for personvern på vårt nettsted, og opplyse deg om eventuelle vesentlige forandringer.

Beskyttelse av dine personopplysninger

Å beskytte personopplysningene som vi mottar fra deg, er av avgjørende betydning for CIBT. Det vil alltid innebære en risiko å overføre informasjon på internett, men vi bestreber oss på å beskytte mot misbruk av alle personopplysninger som vi mottar fra deg via vårt nettsted. CIBT-data er beskyttet av Secure Socket Layer-teknologi (SSL). Denne teknologien garanterer sikker overføring av all data, deriblant personopplysninger og informasjon om kredittkort. Ved å ta slike forholdsregler kan kunder hos CIBT føle seg sikre på at deres data er beskyttet når de bruker vårt nettsted.

Informasjonskapsler

CIBT bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse mens du bruker vårt nettsted. Informasjonskapsler overføres til datamaskinens harddisk, slik at systemene våre kan gjenkjenne nettleseren din. Informasjonskapsler gir oss mulighet til å formidle bestemt type informasjon eller innhold som knytter seg spesielt til dine behov og interesser. Vårt nettsted bruker også informasjonskapsler for anonym sporing av bevegelser på nettstedet.

CIBT benytter tredjeparter for å utføre funksjoner på våre vegne, slik som dataanalyse og markedsføringsassistanse. Dataene vi gir dem, er anonyme og avslører ikke spesifikke personopplysninger relatert til våre kunder. Disse dataene brukes til spesifikke funksjoner som krever bred brukerstatistikk, og som bidrar til å forbedre den generelle kundeopplevelsen hos CIBT. Du kan deaktivere informasjonskapsler på datamaskinen din.

Innhentet informasjon og hvordan den brukes

Når du besøker nettstedet vårt, innhenter vi følgende personopplysninger

  • Hvilken side du var inne på
  • Hvor lenge du var inne på nettstedet

Opplysningene som blir innhentet, viser oss hvilke sider du var inne på mens du brukte nettstedet vårt. Denne prosessen gjør at vi kan gi deg optimal service ved å tilby en tilpasset nettleseropplevelse samt produkttilbud som er unike for dine individuelle behov.

Under bestillingsprosessen innhenter vi ditt navn, telefonnummer, adresse osv. Personopplysningene vi mottar, beholdes av CIBT og blir ikke delt. Vi samler inn disse opplysningene for å gi deg de tjenestene du trenger, og vil bruke denne informasjonen for å komme i kontakt med deg i forbindelse med tjenestene som du har kjøpt. Din formidling av de forespurte opplysningene er en forutsetning for å fullføre en ordre hos CIBT.

Vi beholder disse opplysningene så lenge du er kunde, og vil slette all informasjon 2 år etter den siste bestillingen din, med unntak av den informasjonen som CIBT er juridisk forpliktet til å beholde over lengre tid.

Hvis du samtykker (se påmelding nedenfor), blir kontaktinformasjonen som innhentes, av og til brukt for å sende deg spesielle kampanjer og nyhetsbrev. Opplysningene som du oppgir, blir aldri solgt eller byttet ut. Brukere kan når som helst melde seg av fra å motta fremtidig post.

Finansiell informasjon som innhentes, brukes kun til å fakturere brukeren for produkter og tjenester. Hvis du på noe som helst tidspunkt må endre eller oppdatere dine personopplysninger, kontakt oss via e-post på info@visumservice.no eller ring 22 38 08 00.

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. CIBT er ikke ansvarlig for personvernpraksisen eller innholdet på slike nettsteder.

Dine rettigheter

Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene som vi har behandlet, samt rett til å kreve begrenset behandling av disse dataene, og til å overføre dataene til en annen enhet (dataoverførbarhet). Du har også rett til å få personopplysningene rettet opp hvis det skulle være oppstått noen feil, og under visse omstendigheter få dine personopplysninger slettet.

Valg/Avmelding

Du kan melde deg av fra å motta ytterligere kommunikasjon fra oss ved å klikke på lenken nederst i e-posten.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål om Retningslinjer for personvern, kontakt CIBTs kundeservice via e-post på info@visumservice.no.

Eventuelle klager på disse retningslinjene for personvern kan sendes inn til Datatilsynet på:
Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.

Dementi

Det blir gjort store anstrengelser for å oppgi nøyaktig informasjon, men krav til visum og pass endres hele tiden, noe som kan lede til forsinkelser før vi blir informert om slike endringer. Derfor kan vi ikke garantere fullstendig nøyaktighet til enhver tid. Behandlingstider og avgifter som er oppgitt, har utelukkende veiledende formål og kan ikke garanteres. Der hvor ‘ingen’ visum er angitt, anbefaler vi at denne informasjonen blir bekreftet av transportøren og den relevante ambassaden eller konsulatet. CIBT anbefaler at visum blir anskaffet før reise. Der hvor informasjon om visum er gitt ved ankomst, anbefaler vi alltid å få denne informasjonen bekreftet hos flyselskapet og ambassaden eller hos høykommisjonæren før reisen. Reisearrangementer bør ikke bli bekreftet før visum eller pass er utstedt, med mindre de spesifikt kreves for det konsulatet. I slike tilfeller bør det bli ordnet med refunderinger.

Hvis du kjøper tjenester fra vårt nettsted, vil våre vilkår for levering gjelde for salget.

Overføring av data til tredjeparter

For å kunne tilby våre tjenester er vi under visse omstendigheter forpliktet til å overføre dine personopplysninger til tredjeparter.

Vennligst merk at dine data kan bli overført til tredjeparter i land som kanskje ikke sørger for samme beskyttelse av dine personopplysninger som du opplever i ditt eget land. For overføringer til USA retter CIBT seg etter US-EU Privacy Shield Framework og US-Swiss Privacy Shield Framework, som er utarbeidet av US Department of Commerce i forbindelse med innsamling, bruk og oppbevaring av personopplysninger fra EUs medlemsland og fra Sveits. CIBT har bekreftet at det overholder Privacy Shield Privacy Principles angående meddelelser, valg, videreoverføring, sikkerhet, dataintegritet, tilgang og håndhevelse. For å lære mer om Privacy Shield-programmet, og for å se CIBTs autorisasjon, vennligst besøk https://www.privacyshield.gov/list

For overføringer til tredjeparter i andre land stoler CIBT på sikkerhetstiltakene som er iverksatt av BCR/EU SCC. Disse sikkerhetstiltakene kan presenteres på forespørsel.