Gruppereiser

Visumservice gir gruppereisende en effektiv og strømlinjeformet prosess, som minsker forvirringen som ofte oppstår i forbindelse med reisevisumbehandling.  Visumservice lager en personlig visumsøknadspakke til kunder som er med på gruppereiser.  Visumservice-informasjonspakken gir de reisende gjeldende innreisekrav og søknadsskjemaer for hvert land de planlegger å besøke på gruppereisen.

De unike tjenestene fra Visumservice for gruppereiser inkluderer:

 1. Visumservice-søknadspakken. Visumservice lager og sender ut skreddersydde Visumservice-søknadspakker til reiseselskaper, med de gjeldende innreisekravene for landet de planlegger å besøke.

   Reisende er ofte ikke kjent med visumkravene og søknadsprosedyrene når de forbereder seg til en utenlandsreise. Reisende som kanskje ikke har søkt om visum før, kan lett følge de enkle stegene som er beskrevet i Visumservice-søknadspakken. Den er utformet i et lettlest format, og er en effektiv måte å gi reiseselskaper informasjon om visumkrav. Visumservice-søknadspakken inkluderer alle visumsøknadsskjema, -krav, behandlingstider og nyttig informasjon om reiseselskapets spesifikke reisemål.

  Visumservice-søknadspakken kan skreddersys til å dekke flere land som er på selskapets reiserute.  Visumservice kan også skreddersy pakken med reiseselskapets logo, om du vil gripe muligheten til merkevareprofilering.

   Visumservice tilbyr rabatterte priser til reiseselskaper som bruker Visumservice-søknadspakken, og kan også gi provisjon om reiseselskapet ber om det.   Andre betalingsformer er å inkludere visumkostnaden i den totale turprisen og så tilby visumtjenesten som «inkludert» i prisen, eller som delvis avgiftsbetaling av reiseselskapet. Arrangøren av gruppereisen kan selge denne tjenesten til de reisende når reisen selges, og slik få maksimal provisjon og sikre at alle reisende får nødvendige visumer før avreise.

 1. Service utenfor arbeidstid.  Visumservice har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid.  For å imøtekomme våre klienters reisebehov har Visumservice en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe klienter med hastevisum eller nødvisum.  Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid.  Vår service utenfor arbeidstid sikrer at din klients visumsøknad håndteres samme kveld og er klar for å sendes inn neste dag.
 2. Møte- og leveringsservice på flyplass. Visumservice kan hjelpe klienter med å håndtere svært korte tidsfrister med vår møte- og leveringsservice på flyplass.  Vi sørger for at kurérer møter opp på flyplassen for å få passene fra ankommende reisende med behov for hurtig behandling.    
 3. Egen database.  Kunder og klienter hos Visumservice har tilgang til en proprietær, avansert database som innholder alle de spesifikke reisekravene for nesten alle reisemål i verden.  Visumservice gir hver reisende en skreddersydd Visumservice-søknadspakke med enkle og fullstendige instrukser, tilpasset deres spesifikke behov for visum.
 4. Innsending samme dag. Må du reise på kort varsel og behøver visum øyeblikkelig? Visumservice kan imøtekomme dine reisebehov på kort varsel med «samme dag»-visumtjenester. Visumservice er i stand til å motta søknaden din, behandle den og sende visumet tilbake til deg innen én virkedag. Vanligvis tar visumbehandling flere dager, men noen land kan utstede et visum på 24 timer. Arbeid settes aldri på vent eller utsettes, uansett tidsfrist.
 5. Schengen-visum. Visumservice er akkrediterte til å sende inn søknader på andres vegne ved alle Schengen-ambassadene. Vi er et av de få selskapene som er akkreditert ved Frankrikes, Sveits’ og Ungarns ambassader.
 6. Ambassadeåpningstider og andre oppdateringer. Visumservice sender ut en «Ukentlig oppdatering» på e-post, som varsler klienter om viktige konsulære endringer og spørsmål.

Kontakt oss

Ønsker du å få et konfidensielt pristilbud fra Visumservice for foretaket ditt?

Visumservice er tilgjengelige for å diskutere behovene dine.  De kan nås på telefon 22 38 08 00.

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos Visumservice er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. Visumservice arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Visumservice for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer