Eksempel på krav for forretningsreise til Kasakhstan for norske statsborgere

  1. Visum kan være nødvendig

    Kasakhstans myndigheter har innført et midlertidig program for visumfritak,fra 15. juli 2014 til 31. desember 2018. Visumfritaket gjelder for et opphold på opptil 30 dager. Reisende kan reise inn og ut av Kasakhstan flere ganger i opptil 30 kalenderdager fra når de først krysser riksgrensen.

    Husk at selv om oppholdet ditt er på mindre enn 30 dager, må du:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

    For opphold på mer enn 30 dager er det nødvendig med visum. Kravene er oppgitt i søknadspakken fra Visumservice.

  2. Pass

    Søkerens nåværende pass. Passet må:

    • Være gyldig i ni måneder fra utreisedatoen
    • Ha minst tre ledige sider i passet for visum
    • Ikke være skadet på noen måte

  3. Kopi av pass

    En klar fotokopi i farger av siden(e) med personopplysninger først i søkerens pass

  4. Fotografi(er)

    Du må skaffe til veie et fargefotografi av passbildetypen som oppfyller følgende krav:

    • Være tatt i løpet av de siste tre månedene og skrevet ut på fotopapir av høy kvalitet
    • Være tatt mot en helt hvit bakgrunn
    • Ha en størrelse på 35 mm x 45 mm
    • Vise hodet ditt fullstendig og rett forfra, med ansiktet ditt midt i bildet, og med et nøytralt ansiktsuttrykk (uten smil)
    • Du kan ikke ha på verken briller eller hodeplagg, unntatt av religiøse grunner
    • Bildet ditt skal ikke festes til søknaden din, og kan ikke ha merker etter lim, teip eller stifter

  5. Invitasjonsbrev

    Et invitasjonsbrev fra bedriften søkeren skal besøke. En kopi kan brukes. Dette brevet må:

    • Skrives på selskapets brevmal
    • Inkludere søkerens fulle navn, statsborgerskap og passnummer
    • Inkludere søkerens jobbtittel og startdato for arbeidskontrakten 
    • Spesifisere reisemål og formål med reisen
    • Spesifisere ønsket antall innreiser og hvor lenge visumet må være gyldig
    • Inkludere innreise- og utreisedato(er) 
    • Inkludere kontaktopplysningene for foretaket/verten som inviterer
    • Være signert av personen som har skrevet brevet, og ha stempel fra foretaket som inviterer

     

  6. Visumsøknadsskjema

    Et fullstendig og underskrevet visumsøknadsskjema. Skjemaet må:

    • Være fylt ut med blokkbokstaver
    • Være skrevet ut og underskrevet av søkeren

  7. Visumservice-ordreskjema

    Send inn Visumservice-ordreskjemaet som er inkludert i denne pakken.

    Merk at ingen kortbetalinger gjøres før hele visumsøknadsprosessen er fullført. 

Eksempel på krav fo turisreise til Kasakhstan Visum for norske statsborgere

  1. Visum kan være nødvendig

    Kasakhstans myndigheter har innført et midlertidig program for visumfritak,fra 15. juli 2014 til 31. desember 2018. Visumfritaket gjelder for et opphold på opptil 30 dager. Reisende kan reise inn og ut av Kasakhstan flere ganger i opptil 30 kalenderdager fra når de først krysser riksgrensen.

    Husk at selv om oppholdet ditt er på mindre enn 30 dager, må du:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

    For opphold på mer enn 30 dager er det nødvendig med visum. Kravene er oppgitt i søknadspakken fra Visumservice.

  2. Pass

    Søkerens nåværende pass. Passet må:

    • Være gyldig i ni måneder fra utreisedatoen
    • Ha minst tre ledige sider i passet for visum
    • Ikke være skadet på noen måte

  3. Kopi av pass

    En klar fotokopi i farger av siden(e) med personopplysninger først i søkerens pass

  4. Fotografi(er)

    Du må skaffe til veie et fargefotografi av passbildetypen som oppfyller følgende krav:

    • Være tatt i løpet av de siste tre månedene og skrevet ut på fotopapir av høy kvalitet
    • Være tatt mot en helt hvit bakgrunn
    • Ha en størrelse på 35 mm x 45 mm
    • Vise hodet ditt fullstendig og rett forfra, med ansiktet ditt midt i bildet, og med et nøytralt ansiktsuttrykk (uten smil)
    • Du kan ikke ha på verken briller eller hodeplagg, unntatt av religiøse grunner
    • Bildet ditt skal ikke festes til søknaden din, og kan ikke ha merker etter lim, teip eller stifter

  5. Invitasjonsbrev

    Et invitasjonsbrev fra et registrert reisebyrå

  6. Visumsøknadsskjema

    Et fullstendig og underskrevet visumsøknadsskjema. Skjemaet må:

    • Være fylt ut med blokkbokstaver
    • Være skrevet ut og underskrevet av søkeren

  7. Visumservice-ordreskjema

    Send inn Visumservice-ordreskjemaet som er inkludert i denne pakken.

    Merk at ingen kortbetalinger gjøres før hele visumsøknadsprosessen er fullført. 

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Velg Visumservice

Raskt.  Visumservice er den raskeste måten å få visum på.

Enkelt.  Visumservice kan hjelpe.  Visumekspertene våre er tilgjengelige på telefon eller e-post.

Sikkert. Visumservice har den høyeste bransjestandarden for datasikkerhet.