Leveringsmetoder

Service utenfor arbeidstid

Visumservice har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid.  For å imøtekomme våre kunders reisebehov har Visumservice en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe klienter med hastevisum eller nødvisum på kort varsel.  Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid.  Visumservice-service utenfor arbeidstid sikrer at din klients visumsøknad håndteres samme kveld og er klar for å sendes inn neste dag.

Henting på flyplass

Visumservice hjelper kunder med å nå korte tidsfrister med vår flyplasslevering. Vi kan arrangere levering av pass til flyplasser for reisende som har søkt visum i siste liten. Klikk her for mer informasjon om våre tjenester for levering på flyplass.

Innsending samme dag

Må du reise på kort varsel og behøver visum øyeblikkelig?  Visumservice kan imøtekomme dine reisebehov på kort varsel med «samme dag»-visumtjenester.   Visumservice er i stand til å motta søknaden din, behandle den og sende visumet tilbake til deg innen én virkedag.  Vanligvis tar visumbehandling flere dager, men noen land kan utstede et visum på bare 24 timer. 

Visumservice tilbyr «samme dag»-visumtjenester for reisende som behøver visum på kort varsel til følgende land:

Vietnam
Elfenbenskysten

Andre leveringsmetoder

Kurérservice
Jetpak
Rekommandert post
Post ekspress neste dag
Kurérservice utenlands
DHL

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Skal du til Australia?

Søk på nettet og få elektronisk visum til Australia på noen sekunder.   

Med en ETA-godkjennelse kan du reise til Australia så mange ganger du ønsker i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.

Les mer

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer