Leveringsmetoder

Service utenfor arbeidstid

Visumservice har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid.  For å imøtekomme våre kunders reisebehov har Visumservice en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe klienter med hastevisum eller nødvisum på kort varsel.  Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid.  Visumservice-service utenfor arbeidstid sikrer at din klients visumsøknad håndteres samme kveld og er klar for å sendes inn neste dag.

Henting på flyplass

Visumservice hjelper kunder med å nå korte tidsfrister med vår flyplasslevering. Vi kan arrangere levering av pass til flyplasser for reisende som har søkt visum i siste liten.

Innsending samme dag

Må du reise på kort varsel og behøver visum øyeblikkelig?  Visumservice kan imøtekomme dine reisebehov på kort varsel med «samme dag»-visumtjenester.   Visumservice er i stand til å motta søknaden din, behandle den og sende visumet tilbake til deg innen én virkedag.  Vanligvis tar visumbehandling flere dager, men noen land kan utstede et visum på bare 24 timer. 

Visumservice tilbyr «samme dag»-visumtjenester for reisende som behøver visum på kort varsel til følgende land:

Vietnam
Elfenbenskysten

Andre leveringsmetoder

Kurérservice
Jetpak
Sikker Post
Post Uttrykke over Natten
Kurérservice utenlands
DHL

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Skal du til Australia?

Søk på nettet og få elektronisk visum til Australia på noen sekunder.   

Med en ETA-godkjennelse kan du reise til Australia så mange ganger du ønsker i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.

Les mer

Premium Priority

Har du det for travelt til å søke om visum?  En Premium Priority-konsulent fra Visumservice vil håndtere hele prosessen fra begynnelse til slutt, med den nødvendige fagkunnskapen for å sikre at søknaden din godkjennes så fort som mulig. Opplev hvor lettvint og sikkert alt blir med Premium Priority, vårt høyeste nivå av personlig, tilpasset service.

Les mer