Eksempel på krav for forretningsreise til Sør-Korea for norske statsborgere

  1. Visum kan være nødvendig

    Personer som deltar i enkle forretningsmøter eller en forretningkonferanse er fritatt for visum i 90 dager. Bare reisende som deltar i inntektsgivende aktiviteter må anskaffe forretningsvisum.  For å være kvalifisert for visumfritak må du reise med et pass som er gyldig i minst seks måneder, ha bevis på videre flyvning / returflyvning, dokumentasjon om ditt neste reisemål, og nok kapital til det planlagte oppholdet

  2. Pass

    Søkerens nåværende pass. Passet må:

    • Ha minst to sammenhengende ledige sider i passet for visum
    • Være gyldig i seks måneder fra utreisedatoen
    • Ikke være skadet på noen måte

  3. Passfoto

    Du må levere inn et bilde. Last opp fotografiet ditt, og vi skriver det ut i henhold til de nøyaktige kravene for dette visumet. Følg instrukser på https://visumservice.no/photo-service for å laste opp bildet ditt.


    Eventuelt kan du skaffe til veie et fargefotografi av passbildetypen som oppfyller følgende strenge krav: være tatt i løpet av de siste tre månedene, mot en hvit bakgrunn og skrevet ut på fotopapir av høy kvalitet; ha en størrelse på 35 mm x 45 mm; vise hodet ditt fullstendig og rett forfra, med ansiktet ditt midt i bildet og med et nøytralt ansiktsuttrykk (uten smil). Du kan ikke ha på verken briller eller hodeplagg, unntatt av religiøse grunner. Bildet ditt skal ikke festes til søknaden din, og kan ikke ha merker etter lim, teip eller stifter

  4. Garantibrev

    Du må ha et garantibrev fra søkerens norske arbeidsgiver. Vær sikker på at brevet ditt oppfyller konsulatets spesifikke krav ved å bruke det digitale garantibrevet vårt. Gå til https://visumservice.no/bcl-order for å komme i gang.

    Eventuelt kan du bruke eksempelet vårt på garantibrev, som finnes på https://visumservice.no/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf, og bruke nøyaktig samme språk og format for å minske risikoen for at visumforespørselen din blir avslått eller forsinket. 

    Merk at de fleste ambassader krever at garantibrevet er datert innen en måned fra søknaden sendes.

  5. Invitasjonsbrev

    Et invitasjonsbrev fra bedriften søkeren skal besøke. En kopi kan brukes. Dette brevet må:

    • Skrives på selskapets brevmal
    • Inkludere søkerens fulle navn, statsborgerskap og passnummer
    • Inkludere søkerens jobbtittel og startdato for arbeidskontrakten 
    • Spesifisere reisemål og formål med reisen
    • Spesifisere ønsket antall innreiser og hvor lenge visumet må være gyldig
    • Inkludere innreise- og utreisedato(er) 
    • Inkludere kontaktopplysningene for foretaket/verten som inviterer
    • Være signert av personen som har skrevet brevet, og ha stempel fra foretaket som inviterer

     

  6. Selskapsregistreringsinformasjon

    Disse må leveres i form av:

    • En kopi av det sørkoreanske selskapets foretaksregistreringsattest
    • En kopi av skatteattest fra selskapet i Sør-Korea

  7. Visumsøknadsskjema

    Et fullstendig og underskrevet visumsøknadsskjema. Skjemaet må: 

  8. Visumservice-ordreskjema

    Send inn Visumservice-ordreskjemaet som er inkludert i denne pakken.

    Merk at ingen kortbetalinger gjøres før hele visumsøknadsprosessen er fullført. 

  9. Reiseregistrering (sterkt anbefalt)

    Det norske Utenriksdepartementet anbefaler norske statsborgere å registrere seg hos den norske ambassaden i landene de planlegger å besøke. Føl deg tryggere på utenlandsreisene dine etter at Visumservice har registrert reisen din hos Norges Utenriksdepartement. Denne registreringen gir de norske ambassadene i hvert land beskjed om reiseplanene dine, og innlemmer deg i kriseinformasjonssystemet. For å registrere deg for denne valgfrie tjenesten, fyll ut registreringsskjemaet i denne pakken og send det til oss sammen med de andre dokumentene dine

Eksempel på krav fo turisreise til Sør-Korea Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 90 dager. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

Velg Visumservice

Raskt.  Visumservice er den raskeste måten å få visum på.

Enkelt.  Visumservice kan hjelpe.  Visumekspertene våre er tilgjengelige på telefon eller e-post.

Sikkert. Visumservice har den høyeste bransjestandarden for datasikkerhet.

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Premium Priority

Har du det for travelt til å søke om visum?  En Premium Priority-konsulent fra Visumservice vil håndtere hele prosessen fra begynnelse til slutt, med den nødvendige fagkunnskapen for å sikre at søknaden din godkjennes så fort som mulig. Opplev hvor lettvint og sikkert alt blir med Premium Priority, vårt høyeste nivå av personlig, tilpasset service.

Les mer