Eksempel på krav for forretningsreise til Vietnam for norske statsborgere

  1. Visum kan være nødvendig

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 15 dager. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

    For opphold på mer enn 15 dager er det nødvendig med visum. Kravene er oppgitt i søknadspakken fra Visumservice.

  2. Pass

    Søkerens nåværende pass. Passet må:

    • Ha minst to sammenhengende ledige sider i passet for visum
    • Være gyldig i seks måneder fra utreisedatoen
    • Ikke være skadet på noen måte

  3. Fotografi(er)

    Du må skaffe til veie et fargefotografi av passbildetypen som oppfyller følgende krav:

    • Være tatt i løpet av de siste tre månedene og skrevet ut på fotopapir av høy kvalitet
    • Være tatt mot en helt hvit bakgrunn
    • Ha en størrelse på 35 mm x 45 mm
    • Vise hodet ditt fullstendig og rett forfra, med ansiktet ditt midt i bildet, og med et nøytralt ansiktsuttrykk (uten smil)
    • Du kan ikke ha på verken briller eller hodeplagg, unntatt av religiøse grunner
    • Bildet ditt skal ikke festes til søknaden din, og kan ikke ha merker etter lim, teip eller stifter

  4. Godkjennelsesbevis

    Dette må skaffes til veie av sponsoren, i form av en kopi av godkjennelse fra immigrasjonsmyndighetene i landet det reises til.

  5. Visumsøknadsskjema

    Et fullstendig og underskrevet søknadsskjema.

  6. Visumservice-ordreskjema

    Send inn Visumservice-ordreskjemaet som er inkludert i denne pakken.

    Merk at ingen kortbetalinger gjøres før hele visumsøknadsprosessen er fullført. 

Eksempel på krav fo turisreise til Vietnam Visum for norske statsborgere

  1. Visum kan være nødvendig

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 15 dager. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

    For opphold på mer enn 15 dager er det nødvendig med visum. Kravene er oppgitt i søknadspakken fra Visumservice.

  2. Pass

    Søkerens nåværende pass. Passet må:

    • Ha minst to sammenhengende ledige sider i passet for visum
    • Være gyldig i seks måneder fra utreisedatoen
    • Ikke være skadet på noen måte

  3. Fotografi(er)

    Du må skaffe til veie et fargefotografi av passbildetypen som oppfyller følgende krav:

    • Være tatt i løpet av de siste tre månedene og skrevet ut på fotopapir av høy kvalitet
    • Være tatt mot en helt hvit bakgrunn
    • Ha en størrelse på 35 mm x 45 mm
    • Vise hodet ditt fullstendig og rett forfra, med ansiktet ditt midt i bildet, og med et nøytralt ansiktsuttrykk (uten smil)
    • Du kan ikke ha på verken briller eller hodeplagg, unntatt av religiøse grunner
    • Bildet ditt skal ikke festes til søknaden din, og kan ikke ha merker etter lim, teip eller stifter

  4. Visumsøknadsskjema

    Et fullstendig og underskrevet søknadsskjema.

  5. Visumservice-ordreskjema

    Send inn Visumservice-ordreskjemaet som er inkludert i denne pakken.

    Merk at ingen kortbetalinger gjøres før hele visumsøknadsprosessen er fullført. 

    Et fullstendig og underskrevet visumsøknadsskjema

    Utfylling av søknadsskjemaet kan være tidkrevende og komplisert.  Bruk dokumentklargjøringsservicen for Vietnam fra Visumservice for å sikre at dokumentasjonen din er fullstendig, nøyaktig og sendes inn på riktig måte i henhold til ambassadens krav. Dette tilbys som en spesialservice med en pris på 395 kr i tillegg til andre service- og behandlingsgebyrer. For å forberede dette, fyll ut skjemaet for dokumentklargjøringsservice for Vietnam fra Visumservice, som er en del av søknadspakken fra Visumservice.

    Visumsøknadsskjemaet kan også fylles ut av søkeren. Skjemaet må: 

    • Være fylt ut med blokkbokstaver
    • Være skrevet ut og underskrevet av søkeren

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Velg Visumservice

Raskt.  Visumservice er den raskeste måten å få visum på.

Enkelt.  Visumservice kan hjelpe.  Visumekspertene våre er tilgjengelige på telefon eller e-post.

Sikkert. Visumservice har den høyeste bransjestandarden for datasikkerhet.