Visumskanning

Visumskann fra Visumservice gir deg i ro i sjelen og en sikker reise. Vi arkiverer en digital kopi av visumet ditt på nettet, som du har tilgang til døgnet rundt fra hvor som helst i verden, i tilfelle passet ditt mistes, stjeles eller skades. Visumskann kan også være nyttig for å vurdere om du må søke om visum på nytt.

Fordeler ved visumskann fra Visumservice

  1. Støtte i nødsituasjoner. Trygghet i tilfelle passet ditt mistes, stjeles eller skades.
  2. Digitalt arkiv. Lettvint og øyeblikkelig tilgang til visum(ene) dine når som helst, fra hvor som helst i verden.
  3. Sikkerhet. Dine personopplysninger er alltid trygge hos oss. Hvert skannede visum vil sendes med sikker e-post.

Du kan inkludere visumskann i ordren din på nettet, eller ringe 22 38 08 00

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Guided-Entry

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, forberedelse og kunnskapsrik ekspertise. Guided-Entry er en nødvendig tjeneste for å kunne navigere seg frem i en usikker tid. Tjenesten tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, skreddersydde oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med tjenesten Guided-Entry.

Les mer

Forhåndssjekk av visumsøknad for Kina

Har du en visumsøknad med kort tidsfrist?  Bruk forhåndssjekktjenesten for visumsøknader fra Visumservice for å spare verdifull tid.  Erfarne spesialister hos Visumservice vil gå gjennom og kontrollere dokumentene dine for å bekrefte om søknaden din er klar til å sendes inn, eller om informasjon må korrigeres eller legges til.

Les mer