Visumskanning

Visumskann fra Visumservice gir deg i ro i sjelen og en sikker reise. Vi arkiverer en digital kopi av visumet ditt på nettet, som du har tilgang til døgnet rundt fra hvor som helst i verden, i tilfelle passet ditt mistes, stjeles eller skades. Visumskann kan også være nyttig for å vurdere om du må søke om visum på nytt.

Fordeler ved visumskann fra Visumservice

  1. Støtte i nødsituasjoner. Trygghet i tilfelle passet ditt mistes, stjeles eller skades.
  2. Digitalt arkiv. Lettvint og øyeblikkelig tilgang til visum(ene) dine når som helst, fra hvor som helst i verden.
  3. Sikkerhet. Dine personopplysninger er alltid trygge hos oss. Hvert skannede visum vil sendes med sikker e-post.

Du kan inkludere visumskann i ordren din på nettet, eller ringe 22 38 08 00

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer

Forhåndssjekk av visumsøknad for Kina

Har du en visumsøknad med kort tidsfrist?  Bruk forhåndssjekktjenesten for visumsøknader fra Visumservice for å spare verdifull tid.  Erfarne spesialister hos Visumservice vil gå gjennom og kontrollere dokumentene dine for å bekrefte om søknaden din er klar til å sendes inn, eller om informasjon må korrigeres eller legges til.

Les mer