1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Gibraltar visum og kan hjelpe deg med å søke Gibraltar visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Gibraltar viseringer på Gibraltar ambassade hver dag for statsborger af Gibraltar.

Gibraltar Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Gibraltar visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Gibraltar visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilGibraltarEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Gibraltar visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Gibraltar for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for så lenge passet er gyldig. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres

Eksempel på krav fo turisreise til Gibraltar Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for så lenge passet er gyldig. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres