1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Panama visum og kan hjelpe deg med å søke Panama visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Panama viseringer på Panama ambassade hver dag for statsborger af Panama.

Panama Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Panama visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Panama visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilPanamaEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Panama visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Panama for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 180 dager. Den reisende må:

    • Ha et maskinlesbart pass
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres
    • Hold proof of sufficient funds for a minimum of USD 500.00

Eksempel på krav fo turisreise til Panama Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 180 dager. Den reisende må:

    • Ha et maskinlesbart pass
    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres
    • Hold proof of sufficient funds for a minimum of USD 500.00