Guided-Entry: Sinnsro i en usikker tid

Dagens internasjonale reiser krever beredskap, nøyaktig informasjon og ekspertisen til erfarne fagfolk. Visumservice er verdensledende på navigering av visum- og reisekompleksitet, og vår Guided-Entry tjeneste er kulminasjonen av våre tiår med erfaring. Guided-Entry samler vår unike ekspertise, høyeste nivå av profesjonelle tjenester og nære relasjoner med myndigheter over hele verden. Guided-Entry er en avgjørende tjeneste som enhver internasjonalt reisende trenger i en utfordrende og usikker tid.

Med Guided-Entry vil du få

Personlig konsultasjon

En personlig, en-til-en konsultasjon med en saksbehandler med skreddersydd behandling av din bestilling

Informed Traveler

Informed Traveler tjenesten tilbyr deg en full gjennomgang av din reiserute for å sikre at din reise oppfyller gjeldende regelverk for innreise, transittpunkter, helsekrav og hva du kan forvente når du kommer hjem igjen.

Trinnvise instruksjoner

Trinnvise instruksjoner for hvert steg av visumprosessen, inkludert å sikre komplekse myndighetsdokumenter og hjelp i å skaffe dem

Prioritert behandling og innlevering

Din Guided-Entry saksbehandler vil behandle din forespørsel med høyeste prioritet og sikre rask innlevering til myndigheter og ambassader

Guided-Entry bistår deg i å skaffe visum så raskt og enkelt som mulig. Vi tilbyr rådgivning og konsultasjon, vår Informed Traveler, bistand med å fremskaffe nødvendig dokumentasjon, påminnelser og raske løsninger på vanlige og unike problemstillinger som oppstår når man søker om visum i en turbulent tid. Ta kontroll over endrede regler og forskrifter med Guided-Entry og reis verden rundt – trygt og sikkert.

Guided-Entry

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, forberedelse og kunnskapsrik ekspertise. Guided-Entry er en nødvendig tjeneste for å kunne navigere seg frem i en usikker tid. Tjenesten tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, skreddersydde oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med tjenesten Guided-Entry.

Les mer

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Visumservice for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer