ETA-godkjennelse for Australia

En ETA er en elektronisk tillatelse fra myndighetene til å reise inn i Australia. For å kunne søke, må du være under 75 år gammel og ha pass fra et av de godkjente landene. Se alle landene

FÅ EN ETA

Visumservice og denne nettsiden er ikke tilknyttet noe myndighetsorgan. Vi administrerer hele søknadsprosessen på dine vegne, og hjelper deg å finne fram i de kompliserte kravene. Gebyrene varierer avhengig av reisemålet og hvor komplisert søknaden din er. Visumservice-servicegebyrene kommer i tillegg og er uavhengige av gebyrer til myndigheter/utenriksstasjonen for det aktuelle landet.

Du kan søke om en australsk ETA-godkjennelse for forretnings- eller turistreiser

Den elektroniske reisegodkjennelsen Electronic Travel Authority (ETA, visumklasse 601) er for dem som skal reise midlertidig til Australia i turist- eller forretningsøyemed.

ETA for turistreiser – En turist-ETA gjelder kun for reiser med fritidsformål. «Turisme» inkluderer ferieturer, rekreasjon og besøk hos familie og/eller venner. Godkjennelsen gjelder i 1 år, for flere reiser på opptil 3 måneder hver.

ETA for forretningsreiser – En forretningsreise-ETA gjelder kun for forretningsformål. Dette kan være å delta ved en konferanse eller i forhandlinger, eller en utforskende forretningsreise. Godkjennelsen gjelder i 1 år, for flere reiser på opptil 3 måneder hver.

Om du har planer om å utføre kortvarig, ikke vedvarende, høyt spesialisert arbeid i Australia, bør du søke om det nye visumet for korte opphold for midlertidige arbeidsaktiviteter, visumklasse 400. Visumservice kan hjelpe deg med denne søknaden. Søk nå

Den raskeste og enkleste måten å få en ETA-godkjennelse på

  1. Øyeblikkelig godkjennelse. Søk på nettet og få din ETA-godkjennelse på sekunder.
  2. Tilgjengelig døgnet rundt. Tilgjengelig 24 timer om dagen, 7 dager i uken.
  3. Gyldig i minst ett år. Med en ETA-godkjennelse kan du reise til Australia så mange ganger du ønsker i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.

FÅ EN ETA

  1. Ikke fra et godkjent land

    Du kan søke om et vanlig visum om du ikke er fra et av de godkjente landene.
    Søk nå

Velg Visumservice

Raskt.  Visumservice er den raskeste måten å få visum på.

Enkelt.  Visumservice kan hjelpe.  Visumekspertene våre er tilgjengelige på telefon eller e-post.

Sikkert. Visumservice har den høyeste bransjestandarden for datasikkerhet.

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra Visumservice er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer