Reiseressurser

Å få visum er første skritt for en vellykket tur. For å gi deg en positiv reiseopplevelse har Visumservice stilt følgende ressurser til din disposisjon, som gjør det raskt og enkelt å planlegge turen.

Oppdatert reiseinformasjon og -varsler

  1. Vaksinering.   Mange land krever at reisende må vise internasjonalt vaksinasjonskort med bevis på at de er vaksinert mot ulike sykdommer, før de kan reise inn eller ut av landet. For å fastslå om du må ha vaksiner for å reise dit du skal, kontakt fastlegen din og/eller se Vaksinering.

  2. Reiseråd.  Utenriksdepartementet har oppdatert informasjon om offisielle reiseråd og reiseinformasjon, samt informasjon om utenriksstasjoner for alle land i verden.
  3. Valutaveksling.  Utfør valuta- og vekslingskalkulasjoner med gjennomsnittlige markedskurser i sanntid. Den generelle valutaomregneren har de fremste 85 valuatene, med de fremste 10 oppført først.

  4. Vær.  Sjekk været lokalt, regionalt eller for hele verden når du forbereder reisen.

Guided-Entry

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, forberedelse og kunnskapsrik ekspertise. Guided-Entry er en nødvendig tjeneste for å kunne navigere seg frem i en usikker tid. Tjenesten tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, skreddersydde oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med tjenesten Guided-Entry.

Les mer

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Visumservice for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer