Ledelse

Visumservice har en høyt kvalifisert og motivert ledergruppe med inngående bransjekunnskap, bred erfaring og unike ferdigheter.

Lederteam i Norge

Florent Frapolli - Managing Director - Europe

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012, og er administrerende direktør for Europa-regionen. Med ham som leder har CIBT gjort en rekke oppkjøp, og utvidet virksomhet til 12 land i Europa. Florent har veldokumenterte resultater med å få bedrifter til å vokse og utvikle seg samtidig som kundeservicen holdes på høyeste nivå. Før han kom til CIBT, hadde Florent lederstillinger hos G4S i luftfartsbransjen, hos DMD i markedet for underholdning ombord på fly (IFE) og hos Iron Mountain i dokumentbehandlingsbransjen. Florents fokus er å utvikle den europeiske virksomheten ved å bruke kvalitetsdrift til å øke lønnsomheten. Florent er utdannet ved Université d’Aix-Marseille.

Carsten Østberg – Managing Director - Nordics

Carsten startet i CIBT i 2018 som Managing Director i Visumservice i Norden samt som ansvarlig for alle aspekter av Visumservice sin virksomet i Sverige. Han har over 11 års erfaring i reisebransjen, inkludert ledet både drifts-og salgsteam. Før han begynte i visumbransjen har Carsten jobbet innen logistikk, detaljhandel og reisebransjen og i den Kongelige Danske Hæren. Han er en erfaren leder som har jobbet i mange forskjellige land og kulturer. Carsten er fokusert på å utvikle det Nordiske markedet til sitt fulle potensial og sørge for at kundene våre har tilgang til de beste tjenestene på markedet.

Ashok Sharma – Operations Director - Europe

Ashok Sharma er Operations Dirctor i Europa og er ansvarlig for alle operative aspekter av virksomheten til CIBT i våre 12 europeiske land. Siden han begynte i CIBT i 2010 har Ashok jobbet i en rekke avdelinger og fått omfattende kunnskap om virksomheten. Før han begynte i CIBT jobbet Ashok i ING Direct. Han er motivert for å sikre at de europeiske operasjonelle teamene gir det høyeste nivå av serivce til kundene våre hver eneste gang de kontakter CIBT.

Konsernledergruppe

Eric Scheinerman - President and Chief Executive Officer

Eric Scheinerman begynte i CIBT i september 2019 som finansdirektør. Eric bringer CIBT omfattende global finanserfaring med en oversikt over forbedring av driftsresultatet og drivende lønnsom vekst. Eric er en talentfull og strategisk leder som har bygget og vært en sentral del av høytytende konsernteam. Før han begynte i CIBT fungerte Eric som finansdirektør for Wind River Environmental hvor han fokuserte sin innsats på vekst, produktivitet og selskapets aktive M & A-strategi. Før sin tid ved Wind River hadde Eric seniorfinanseroller i Aptiv PLC. Basert i Shanghai, tjente han som VP, finans for selskapets $9+ milliarder dollar elektriske/elektroniske arkitektursegment som hadde virksomhet i 28 land og mer enn 120 000 teammedlemmer. Før han begynte i Aptiv, var Eric administrerende direktør og finansdirektør i Liberty Lane Partners, LLC, et private equity-selskap med fokus på å bygge og forbedre selskaper i mellommarkedene. Hans rolle inkluderte tilsyn med firmaets porteføljeselskaper og M & A-aktivitet. Han fungerte også som midlertidig administrerende direktør for to av investeringene deres. Tidligere i karrieren hadde Eric seniorledelse og økonomiroller i ThermoFisher Scientific, Whirlpool Corporation og 3M Company. Han har en bachelorgrad fra The Wharton School, University of Pennsylvania. Eric har base på CIBTs bedriftskontorer i Washington, DC.

Steven Diehl - Global Managing Director, Immigration

Som Global Managing Director, Immigrasjon for CIBTs heleide datterselskap Newland Chase, leder Steven Diehl selskapets immigrasjonsløsninger ved å lede et globalt team som har ansvar for å designe og implementere immigrasjonsløsninger til en mangfoldig kundegruppe bestående av multinasjonale og nasjonale selskaper og Ikke-statlige organisasjoner. Når CIBT har utvidet til nye regioner har Steve og hans team spilt en viktig rolle i å gi strategisk veiledning til kunder som søker kortsiktige og langsiktige migrasjons strategier som er skredderskydd til spesifikke industrisektorer. I sine nesten 20 år i organisasjonen har Steve hatt ulike roller i CIBT, blant annet Vice President of Sales og Vice President of Account Management hvor han ledet sitt team i en stor utvidelse av selskapets kundeportefølje. Steve begynte sin karriere i CIBT i 1996. Han har en Bachelor i International Relations fra Syracuse University hvor han ble uteksaminert summa cum laude. Han er et aktiv medlem av og hyppig panelist på ledene reise-og mobilitets forum, blant annet Worldwide ERC (ERC), the Forum for Expatriate Management (FEM), the Association of Corporate Travel Executives (ACTE), og the Global Business Travel Association (GBTA).

Pete Fox – Chief Information Officer

Pete Fox ble informasjonsdirektør hos CIBT i september 2009. Han er ansvarlig for alle aspektene av selskapets tekniske strategi og drift, inkl. programvareutvikling, nettverksadministrasjon, datasentre og digital sikkerhet.  Pete leder også det globale markedsføringsteamet som utvikler innovative nye produkter og tjenester.  Hos CIBT ledet Pete implementering og innføring av CIBTs skreddersydde ordrebehandlingssystemer til 22 ulike land med drift på 7 ulike språk.  Pete har tilsyn med CIBTs kommersielle produkttilbud innen programvare og utviklet ImmigrationSmart, selskapets innovative teknologiske løsning for bedriftsmobilitet. Pete er svært erfaren innen ledelse og utvikling av distribuerte nettverksprogrammer i stor skala, nettbaserte applikasjoner, global markedsføring og e-handelsprodukter.  Før han kom til CIBT hadde Pete flere lederstillinger hos Network Solutions, der han ledet to store bedriftsovertakelser og var konserndirektør med ansvar for teknologi, produktutvikling og fusjoner og overtakelser.  Bakgrunnen hans inkluderer også erfaring fra selskaper som Lockheed Martin og General Electric.  Pete studerte elektroteknikk ved Virginia Tech og gikk ut med «magna com laude»-karakterer, og har en M.Sc.-grad i elektroteknikk, også fra Virginia Tech.

Sandra Woznitski – Senior Vice President of North American Operations

Sandi kom til CIBT i mars 2010, og har vært konserndirektør med ansvar for Nord-Amerikaregionen siden 2013. Hun har en bred bakgrunn fra kundeservice, salg og markedsføring, og erfaring med utvikling av strategier for å øke kundetilfredshet og organisasjonens lønnsomhet i et globalt perspektiv. Sandi har vært ansvarlig for fem bedriftsovertakelser som har blitt integrert i den nordamerikanske organisasjonen. Før hun kom til CIBT var Sandi ansatt i mer enn 20 år hos MCI Telecommunications og Verizon, der hun hadde en rekke topplederstillinger innen kundeservice, salg og markedsføring. Sandi studerte til en grad i hotell-, restaurant- og institusjonsadministrasjon ved Virginia Polytechnic Institute and State University, og gikk ut med «cum laude»-karakterer.

Nicolas Derbyshire – Managing Director - Asia Pacific

Nicolas Derbyshire kom til CIBT i mai 2012 som konserndirektør for forretningsutvikling, og ble utnevnt til administrerende direktør for Asia-Stillehavsområdet i januar 2013.  Under Nics ledelse har CIBT vokst i Asia-Stillehavsområdet, og er nå en ledende leverandør av mobilitetstjenester. Siden han kom til CIBT har Nic vært ansvarlig for overtakelse og integrering av 6 bedrifter i Asia-Stillehavsområdet, og har ledet CIBT inn på helt nye markeder både innen immigrasjons- og reisevisumbransjen. Før han kom til CIBT var Nic en av grunnleggerne av Visalink Systems, der han hadde en nøkkelrolle i utviklingen av visumløsninger for internasjonale reisende. Han opprettet strategiske forbindelser med bransjepartnere og var ansvarlig for Visalinks virksomhet i Australia. Nic utviklet partnerskap med mange deler av de australske myndighetene, der han utformet og innførte et eget system skreddersydd etter de spesielle behovene innehavere av diplomat- og tjenestepass har. Nic kom til CIBT da Visalink ble kjøpt opp av CIBT i 2012. Nic har omfattende erfaring innen forretningsutvikling og finansiell og operasjonell driftsstyring.  Nic har en VCE-grad fra Haileybury College.

Seran Bentley-Thoburn – Global Director – Quality and Compliance

Seran Bentley-Thoburn begynte i CIBT i 2009 som britiske Operations Director, og vokste sammen med CIBT til sin nåværende rolle som Global Director for Quality and Compliance i 2017. Seran har bidratt til å lede CIBTs eksponentielle vekst nå med tilsyn med hele det globale fotavtrykket. Serans hovedfokus inkluderer å styre CIBTs globale kontorfasiliteter, lede den operative og logistiske integrasjonen av anskaffelser og spisspissearbeidet rundt utvidelse av CIBTs fysiske virksomhet til nye markeder. Seran har hatt seniorstillinger i reiselivsbransjen i 30 år. Før han begynte i CIBT, ledet Seran en virksomhet kalt TLCS som ble kjøpt opp av CIBT i 2009. I løpet av sin tid på TLCS var Seran en sentral del i å omdanne TLCS til markedsleder innen visumbransjen. Seran ble utdannet ved Hinchley Wood School og 6th Form i Surrey, England. Etter å ha oppnådd toppkarakterer forfulgte Seran en karriere innen bedriftsreiser som har ført til hans over 30 år innen vår bransje.

Rob Moorhouse – Senior Vice President, North America

Rob startet sin karriere innen visum og innvandring i 2001 og er for tiden basert på vårt kontor i Houston. Han er ansvarlig for forretningsutvikling og kundetjenester for CIBT og Newland Chase i Nord-Amerika. Rob begynte på Melbourne-kontoret i Newland Chase i 2008 og etablerte vårt Perth-kontor i juli 2013. En Griffith University-utdannet og innehaveren av en Graduate Certificate in Migration Law and Practice (Victoria University), Robs bakgrunn var opprinnelig i australsk innvandring, spesielt i arbeidsområdet til migrasjon, etter å ha forhandlet fram Australias første og eneste Enterprise Migration Agreement. Før han begynte i CIBT Newland Chase, fikk Rob en rekke års erfaring med å jobbe i det australske departementet for innvandring og Big4.

Justin Miller - Senior Vice President, Acquisitions

Justin Miller begynte i CIBT i 2014 som visepresident for anskaffelser og ble utnevnt til senior visepresident for anskaffelser i 2019. Under Justins ledelse har CIBT fremskyndet det globale anskaffelsesprogrammet, som har vært en sentral driver i CIBT og lagt til servicefunksjoner, økt markedsandeler og utvidet inn i nye geografier. Før han begynte i CIBT, var Justin seniormedarbeider i et forretningsutviklingsselskap, hvor han fokuserte på utplassering av gjeld og egenkapital for å støtte voksende virksomheter. Justin har en Bachelors of Business Administration fra Goizueta Business School ved Emory University.

Guided-Entry

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, forberedelse og kunnskapsrik ekspertise. Guided-Entry er en nødvendig tjeneste for å kunne navigere seg frem i en usikker tid. Tjenesten tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, skreddersydde oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med tjenesten Guided-Entry.

Les mer

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos Visumservice er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. Visumservice arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra Visumservice for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer