1. Raskt.  Visumservice spesialiserer seg på å sikre Cookøyene visum og kan hjelpe deg med å søke Cookøyene visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Cookøyene viseringer på Cookøyene ambassade hver dag for statsborger af Cookøyene.

Cookøyene Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Cookøyene visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Cookøyene visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum tilCookøyeneEr det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Cookøyene visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Cookøyene for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 31 dager. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres
    • Få visum før reisen om han/hun har et kriminelt rulleblad

    Visumservice anbefaler at alle reisende sjekker med flyselskapet sitt før avreise at ombordstigning uten visum vil tillates. Det er ingen garanti for at innreise vil tillates. 

Eksempel på krav fo turisreise til Cookøyene Visum for norske statsborgere

  1. Fritatt for visum

    Fritatt for visum for et opphold på opptil 31 dager. Den reisende må:

    • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
    • Ha bevis på å ha nok kapital
    • Ha bevis på videre billett eller returbillett med fly
    • Ha dokumenter med bevis på formålet med turen
    • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål
    • Bekrefte med flyselskapet at ombordstigning er tillatt uten å ha visum, siden betingelsene rundt dette kan endres
    • Få visum før reisen om han/hun har et kriminelt rulleblad